Nadare Oy

Tilausohjeet

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä joko puhelimitse 0400 997 209 tai sähköpostitse nadare.oy@gmail.com. Kerro meille tarvitsemasi tuotteet ja mahdolliset merkkaustoiveesi.

Tuotteet

Riippuen tuoteryhmästä tuotteita on saatavilla useita eri merkkejä, malleja ja materiaaleja. Kun sopivat tuotteet on valittu toimitamme sinulle tuotteista hintatarjouksen ja arvioidun toimitusajan.

Aineisto

Eri tuotteilla on erilaisia aineistovaatimuksia. Esim. muotoon leikattavat tarrakirjaimet vaativat aina vektoriaineiston.

Mikäli aineisto on saatavana vektorikuvana toimivat .eps, .pdf, .ai, .svg ja .cdr -muodot. Muussa tapauksessa tiedostomuodot .jpg, .png, .tiff jne.

Koevedos

Kun halutut tuotteet on valittu ja aineisto toimitettu meille teemme digitaalisen koevedoksen jossa istutamme logonne halutun tuotteen kuvaan.

Koevedos on hyvä tarkistaa virheiden poistamiseksi ja kun mahdolliset muutokset aineistoon on tehty ja koevedos hyväksytty voimme aloittaa tilauksenne työstön.

Toimitusaika & -tavat

Toimitusaika on riippuvainen valituista tuotteista. Esim. tekstiileillä ja mainoslahjoilla, jotka joudumme tilaamaan tukuista on pidempi toimitusaika kuin esim. tarroilla. Riippuen tuotteesta pyrimme pitämään toimitusajan maksimissaan 1-2 viikossa. Kiire tilanteissa voi toimitusajasta sopia erikseen.

Toimitustapoina on valittavissa nouto, toimitus Postilla tai Matkahuollolla.