Nadare Oy

Vuokrausehdot

Sopijaosapuolet

Seuraavia ehtoja sovelletaan vuokralleantajan, Nadare Oy:n (Y-tunnus 2662654-6) (jäljempänä vuokralleantaja) sekä vuokralleottajan (jäljempänä asiakas) välillä.

Vuokra-aika

Vuokra-aika alkaa päivästä, jolloin tuotteet noudetaan tai on sovitetusti ollut noudettavissa ja päättyy päivänä, jolloin tuotteet palautetaan vuokranantajalle. Vuokra-aikaan luetaan nouto- ja palautuspäivät.

Tuotteiden luovutus ja palautus

Vuokrattavat tuotteet luovutetaan Nadare Oy:n toimipaikasta: Kivipyykintie 6, 01260 Vantaa.

Tuotteet tulee palauttaa sovittuna ajankohtana vuokralleantajan aukioloaikojen puitteissa samaan osoitteeseen. Palautettavat tuotteet tulee olla samassa kunnossa kuin noudettaessa.

Henkilöllisyyden toteaminen

Asiakkaalla tulee olla vuokrattavia tuotteita noudettavissa mukana kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Vuokralleantaja tarkistaa asiakkaan henkilöllisyyden ennen tuotteen luovutusta. Henkilöllisyystodituksesta otetaan kopio vuokrasopimukseen.

Tietoja ei jaeta eikä käytetä muuhun kuin asiakkaan henkilöllisyyden todentamiseen.

Vuokrauksen maksaminen

Vuokraus maksetaan joko etukäteen laskulla, jolloin maksun tulee näkyä Nadare Oy:n tilillä ennen noutoa tai noudettaessa pankki- tai luottokortilla tai käteisellä.

Vuokralaitteen käyttö

Asiakkaan tulee tutustua vuokrattavan tuotteen käyttöohjeisiin. Vuokralleantaja antaa tarvittaessa tuotteen käyttöön opastuksen.

Asiakkaan tulee käyttää tuotetta huolellisesti vain sille tarkoitettuun tavanomaiseen käyttöön ja sille tarkoitetuissa olosuhteissa.

Vuokralleantajan vastuut

Vuokralleantaja vastaa laitteiden normaalista kulumisesta aiheutuvista korjauskustannuksista. Vuokralleantaja ei vastaa laitteiden käytöstä tai rikkoutumisesta asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingoista.

Asiakkaan vastuut

Asiakas on velvollinen korvaamaan rikkoutuneen tai kadonneen tuotteen sen uushankinta-arvolla.

Vakuutukset

Vuokrattavia tuotteita ei ole vuokralleantajan toimesta vakuutettu. Asiakas vastaa tarvittaessa vuokralaitteiden asianmukaisesta vakuuttamisesta.

Peruuntunut vuokraus

Asiakas voi peruuttaa tuotevuokrauksen 3 pvä ennen sovittua ajankohtaa. Mikäli tuotteeseen kuluu räätälöitävä osa, esim. Roll up -telineen tuloste, joutuu asiakas joka tapauksessa maksamaan tuotteen tulosteen mikäli se on jo tehty.

Ylivoimainen este

Vuokralleantaja ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos luonnoneste, tulipalo, konevaurio tai siihen verrattava häiriö, lakko, työsulku, sota, liikekannallepano, vienti- tai tuontikielto, kuljetusvälineiden puute, valmistuksen lopettaminen, liikennehäiriö tai muu sellainen este, jota Vuokralleantaja ei voi voittaa, estää laitteiden tai niiden osien toimittamisen.

Myös silloin, kun sopimuksen täyttäminen edellyttäisi uhrauksia, jotka ovat kohtuuttomia verrattuna asiakkaalle siitä koituvaan etuun, vuokralleantaja ei ole velvollinen täyttämään sopimusta. vuokralleantaja ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle sopimuksen täyttämättä jättämisestä aiheutunutta vahinkoa ja hän voi myös purkaa sopimuksen.

Riitaisuudet

Kaikki tästä vuokrasopimuksesta johtuvat riitaisuudet ratkaistaan vuokralleantajan kotipaikan alioikeudessa.