Nadare Oy

Tuotteet & palvelut

Tuotteet

Tarjoamme erilaisia tuotteita tekstiileistä työmaakyltteihin. Laajalla tuotevalikoimalla pystymme vastaamaan vaihtuviin ja monipuolisiin tarpeisiin.

Sivuillamme esittelemme erilaisia tuotevaihtoehtoja eri tuoteryhmistä, mutta vaikka et löytäisi etsimääsi tuotetta sivuiltamme, saatamme siitä huolimatta pystyä auttamaan sinua. Sivuillamme on vain pieni osa saatavilla olevista tuotteista.

Ota yhteyttä ja kerro meille mitä tarvitset. Katsotaan voisimmeko olla avuksi.

Merkkaus

Useimpiin tuotteisiin on mahdollista saada merkkaus omalla logolla tai kuvalla. Riippuen tuotteesta on mahdollista valita erilaisten merkkausmahdollisuuksen väliltä.

Tekstiilit

Tekstiilipohjaiset tuotteet merkataan nykyaikaisilla lämpösiirtomateriaaleilla. Ne kestävät tekstiileissä hyvin ja ne voidaan pestä pesukoneessa.

Tekstiileihin on saatavilla perusvärien ja valokuvamaisten kuvien mahdollistavan digipainatuksen lisäksi useita erikoismateriaaleja jotka mahdollistavat useat mielenkiintoiset toteutukset. Esimerkkinä 3M heijastavamateriaali, kimalle, nukka ja metallivärejä.

Esineet

Liike- ja mainoslahjat kuin merkkipäivälahjat voidaan merkata UV-tulosteella tai tuotetarroilla.

UV-tulostin toimii loistavasti monissa eri materiaaleissa ja se mahdollistaa useiden värien käytön kohtuullisilla hinnoilla suoraan tuotteen pinnalle.

Saat kauttamme myös tuotemerkkaukseen tarkoitetut pienet tarrat. Tarroihin on saatavilla eri materiaaleja ja ne voidaan muotoilla haluaamaasi muotoon. Lisäksi saatavilla on myös suositut linssitarrat eri pohjamateriaaleille.

Tulosteet

1370 mm leveällä suurkokotulostimella pystymme toteuttamaan isojakin bannereita, Roll Up -telinetulosteita, julisteita, canvastauluja ja tarroja.

Bannerit ja julisteet

Bannereita on saatavana eri materiaaleista sisä- ja ulkokäyttöön. Tarjoamme bannereihin kahta eri kiinnitysmenetelmää: purjerengas- ja kiristyskiinnitys.

Julisteita saa joko satiini- tai kiiltäväpintaisena. Julisteiden koot tehdään asiakkaan mittojen mukaan.

Tulostettavat tarrat

Teemme moneen eri tarkoitukseen tarroja erilaisista materiaaleista. Saat tarrat niin jaettavaksi tapahtumiin, tuotemerkkaukseen, autoon teipattavaksi ja vaikka ikkunateipit yrityksesi tuoteikkunoihin.

Tarrat

Tarrat eri materiaaleista muotoonleikattuna. Tarrat voi asentaa niin autoihin, ikkunoihin, postilaatikkoihin, kyltteihin ja moneen muuhun kohteeseen.

Logon vektorointi

Mikäli logosi tai kuvasi tarvitsee vektorointia tarjoamme myös kuvien vektorointipalvelua.

Vektorilogot ovat välttämättömiä esimerkiksi kun logosta halutaan tarra liimattavaksi vaikka kylttiin, ikkunoihin tai autoon. Vektoroitua logoa voi käyttää eri tarkoituksiin ja se ei huonone isonnettaessa.