Nadare Oy

Telineet & jalustat

Telineet & jalustat ovat loistava näkyvyyttä lisäävä apuväline esim. messuille tai tuotenäyttöihin. Telineet ovat kasattavia ja ne voidaan kasata esittely- tai messupaikalla.

Expolinc Compact Roll Up -teline

Expolincin telineet ovat laadukkaita ja helppokäyttöisiä. Compact on yhdellä jalalla seisova pienikokoinen Roll Up -teline moneen käyttöön.

Telinettä on saatavissa 850 mm leveydellä. Compact tulee teleskooppitangolla jolloin vuodan korkeus on säädettävissä 1605-2230 mm välillä.

Tuotekuvia

850 mm leveä Roll Up -teline
Expolinc Compactin runko
Teline vuodan kanssa avattuna
Roll Up -teline avattuna
Roll Up -teline kuvattuna pohjasta jalka avattuna
Jämäkkä avattava jalka liukuesteillä.
Telineen tukikepin kiinnitys vuodan yläosaan
Tukikepin kiinnitys on helppoa.
Roll Up -telineen kuljetuslaukku
Teline tulee kuljetuslaukussa.

Videot

Tuloste

Käytämme kaikissa Roll Up -telineissämme palosuojattua kangasmaista tulostusmateriaalia. Käyttämämme materiaali on Öko-TEX®-testattu ja PVC -vapaa.

Varaus

Roll Up -telineisiin tulee asiakkaan itse suunnittelema tuloste. Tuloste vaatii kuivumis- ja käsittelyajan joten telineen varaus on tehtävä 7 pvä ennen noutoa.

Hinta ja maksaminen

10€ / vrk + tuloste 73,90€ (alv 0%).

Tuotteet maksetaan joko ennakkomaksuna (maksun tulee näkyä tilillä) ennen noutoa tai kortilla / käteisellä noudettaessa.

Telineen hinta omaksi ostettuna on 169,60€ (alv 0%).

Nouto ja palautus

Emme tällä hetkellä tarjoa kuljetuspalvelua joten tuotteet tulee noutaa ja palauttaa sovittuina ajankohtina osoitteeseen Kivipyykintie 6, 01260 Vantaa.